Loading...
Mr. F.T. (Frank) Pardaan 2018-02-24T16:47:58+00:00

Jarenlange ervaring

Ik kijk terug op een jarenlange werkervaring bij de overheid als juridisch adviseur en hoofd juridische zaken. Mijn latere werk als interim-jurist voor overheden, woningcorporaties en publiek-private samenwerkingsverbanden, gaf mij een brede ervaring op het gebied van projectontwikkeling en onroerend goed. Inmiddels ben ik al weer jaren aktief in de advocatuur, waar ik mijn ervaring en kennis combineer voor optimale ondersteuning van mijn cliënten.

Dienstverlening in civiele en bestuurlijke kwesties

Ik werk voor bedrijven, instellingen en particulieren; zowel als het gaat om conflicten met de overheid (bijvoorbeeld over vergunningen of subsidies) als in civielrechtelijke kwesties. Ik ondersteun u niet alleen in juridische procedures, maar sta u ook graag terzijde als adviseur, onderhandelaar, belangenbehartiger of bemiddelaar.

MEER WETEN?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via pardaan@hpadvocaten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

RECENTE PUBLICATIES